Loop jij dit jaar voor het eerst de Nijmeegse 4-daagse?

Dan mag je meedoen aan het 4-daagse #Vteam 2022. Het #Vteam is de groep met de jongste lopers van de 4-daagse. Deze kinderen staan extra in de schijnwerpers, steunen elkaar onderweg en maken er als groep een nog groter feest van. 

De teamleden lopen met hun eigen begeleiders en vooral ook met elkaar. De organisatie zorgt voor verrassingen onderweg en veel vrolijke extra’s.

Wie wil kan ook meedoen aan een aantal gezamenlijke oefenwandelingen en andere #Vteam activiteiten.

Meedoen met het #Vteam is gratis en het aantal plaatsen is beperkt.

Extra informatie:

– Het #Vteam is bedoeld voor kinderen die voor het eerst 30 of 40 kilometer lopen
– Een aantal #Vteamers die al eerder de 4-daagse wandelden, lopen mee als #Vteam coach
– De meeste #Vteamers lopen de 30 kilometer
– Een aantal #Vteam ‘veteranen’ van 16 jaar of ouder wandelen de 40 kilometer
– Oefenwandelingen en andere activiteiten zijn niet verplicht
– Deelname is gratis

INSCHRIJVEN:

Helaas is het niet meer mogelijk om in te schrijven.

Het #Vteam is ook in 2022 weer onderdeel van de Nijmeegse 4-daagse. De jongste wandelaars maken ook dit jaar het verschil. De Kindercorrespondent zoekt in samenwerking met de 4-daagse Nijmegen en het Vfonds jonge wandelaars die deel uit willen maken van deze speciale wandelgroep. Kinderen van alle verschillende achtergronden, huidskleuren en afkomsten zijn welkom. Met of zonder handicap.

 
Het #Vteam

Het #Vteam laat zien dat kinderen meer in hun mars hebben dan veel grote mensen denken. De kinderen wandelen dagelijks 30 kilometer, laten zien wat hen bezighoudt, maken onderweg zelf reportages en gaan los op social media door te vloggen. Als groep worden de kinderen ambassadeurs voor vriendschap, vrede en vrijheid. Ze laten zien dat ze verschil maken, daarom zijn ze het #Vteam. 
Het #Vteam is een initiatief van Kindercorrespondent Tako Rietveld. “De jeugdgroep is een traditie geworden tijdens de 4-daagse. Daar zijn we heel trots op. Door de reportages en interviews delen we de stem van de jeugd. Dat is waar de Kindercorrespondent voor staat. Het is mooi dat we er met steun van het Vfonds en samen met de Stichting 4-daagse zo’n succes van kunnen maken. “

De eerste 50 aanmelders zijn gegarandeerd van deelname, voor de overige plekken vindt loting plaats. 

Zie hier de finish van het #Vteam in 2019: