.

Het 4Daagse #Vteam bestaat uit 75 kinderen die de Nijmeegse 4Daagse voor het eerst wandelen. Het wordt een avontuur om nooit te vergeten. Het #Vteam laat zien dat kinderen en jongeren meer in hun mars hebben dan veel volwassenen denken. De V staat voor vriendschap, vrede en vrijheid en voor vloggen, vrolijkheid en veel meer. 

Wandelen is tijdens de 4Daagse het aller belangrijkste. Jullie lopen je eigen tempo, met je eigen begeleider. Het is jullie feestje en het #Vteam zorgt voor verrassingen en extra’s om het nog toffer voor jullie te maken. Meestal lopen de kinderen af en toe bij elkaar en af en toe bij hun begeleider. 

Lid zijn van het #Vteam is gratis. Wel vragen we jullie allemaal zoveel mogelijk je best te doen het #Vteam een groep te laten worden en zijn.

Oefenwandelingen
We gaan proberen een aantal keer met elkaar te oefenen zodat we elkaar alvast een beetje leren kennen. Ook organiseren we in juni een #Vteam kamp bij het Vrijheidsmuseum in Groesbeek. Meedoen is zoals bij alles van het #Vteam niet verplicht, maar wel gezellig. Voor jezelf en de andere lopers. Het 4Daagse #Vteam is dus de groep jongste lopers van de Nijmeegse 4Daagse die de rest van het jaar mee kunnen doen aan allerlei projecten die met vriendschap, vrede en vrijheid te maken hebben. Om in te schrijven voor het 4Daagse #Vteam heb je je inschrijfnummer van de Nijmeegse 4Daagse nodig.

Extra informatie:
– Het #Vteam is bedoeld voor kinderen die voor het eerst 30 of 40 of 50 km lopen
– Een aantal #Vteamers die al eerder de 4Daagse liepen, wandelen nu mee als #Vteam coach
– De meeste #Vteamers lopen de 30 kilometer
– Een aantal #Vteam ‘veteranen’ wandelen de 40 of 50 kilometer
– Oefenwandelingen en andere #Vteam activiteiten zijn niet verplicht
– Deelname aan de activiteiten van het #Vteam is op eigen risico en gratis

De inschrijving voor de #Vteam 4Daagse is inmiddels gesloten. Degenen die zich al hebben aangemeld, ontvangen binnenkort een e-mail met meer informatie. Voor overige vragen of opmerkingen, stuur dan een mail naar: post@vteam.tv

Schrijf je in voor de Nijmeegse Vierdaagse

"*" geeft vereiste velden aan

*

Gegevens

Stuur mij de nieuwsbrief met nieuws en activiteiten van het #Vteam*

Geboortedatum

Ik loop de volgende afstand
Kies de maat van je T-shirt*
Tijdens de #Vteam Vierdaagse worden er foto's en filmopnames gemaakt. Het kan zijn dat je in beeld bent*
Zijn er nog andere belangrijke dingen die we moeten weten?

Gegevens Ouder/Begeleider